Solistpriskonserter med Loa Falkman

Du har väl inte glömt köpa biljetter till årets solistpriskonsert? I år är mottagaren av Lunds studentsångförenings solistpris instiftat av Tetra Laval ingen mindre än hovsångaren Loa Falkman.

Vi bjuder tillsammans med Loa Falkman och Henrik Måwe (piano) på konsert med både klassiska mästerverk och mer samtida repertoar. Det blir stycken av bland annat Brahms och Schubert, och Loa Falkman framför några av sina favoritstycken. Dessutom utlovas en och annan musikalisk överraskning! Loa Falkman behöver knappast någon närmare presentation; han har i över 40 år varit en av Sveriges ledande operasångare, men har också haft en fantastisk karriär som skådespelare och artist.

I år ger vi det dessutom dubbla konserter, först i Malmö på Palladium och sedan i universitetsaulan hemma i Lund. Välkomna!

Biljetter för konserten i Malmö den 20:e oktober kan köpas via Kulturcentralen. Biljetterna till konserten i Lund den 22:e oktober finns att köpa via ticketmaster.se och hos Biljettbyrån på Stortorget i Lund (tel. 046-13 14 15).